TheBeach_Activities

Creative Mornings

Fredag 06/9 kl. 08-09.00

Creative-Mornings

Entre: Gratis
Taler:  Julie Rokkjær Birch, museumsdirektør ved Kvindemuseet.

TILMELD DIG HER

 Julie Rokkjær Birch (f. 1983) er direktør for Kvindemuseet i Danmark, som ligger i Aarhus. Hun er uddannet cand.mag. i nordisk sprog og litteratur og kunsthistorie. Hun er optaget af, hvordan kunst og kultur – og museer i særdeleshed – kan være drivkraft til at gøre en reel forskel i samfundet. Hun har et normkritisk verdenssyn, og hun gør en dyd ud af at pege på vanetænkning og selvfølgeligheder, særligt i forhold til køn. Hun arbejder for at skabe en kvalificerende platform for den levende debat om køn, krop og seksualitet, og hun har det standpunkt, at ligestilling er for alle.

Creative Mornings er en månedlig morgenmads foredrags serie for kreative typer. En gang om måneden invitere Creative Mornings Aarhus en kreativ person til, at holde et 20 min foredrag over en kop og noget morgenmad. Eventet foregår som regel om fredagen fra 08 - 09. Alle er velkomne og det er altid gratis at deltage. 

Ideen med Creative Mornings startede I New York for 8 år siden, og har siden spredt sig til 200 byen verden over, der hver måned afholder morgenmads foredrag. Formålet er, at skabe et åben rum, hvor mennesker kan blive inspireret og møde andre kreative typer. 

Link til Facebook event